Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης / Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της .

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά.

Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας.

Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά.

Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της.

Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Η φώφη γεννηματά πέθανε μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της ελλάδας. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης / Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.. Πέθανε η φώφη γεννηματά έπειτα από μέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό». Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έδωσε πολυετή μάχη για την υγεία της.